Szeretettel köszöntelek a Orvos klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is , meghívók küldése. és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.Hívd meg a többi ismerősödet is! Meghívók küldése.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Orvos klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Orvos klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is , meghívók küldése. és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.Hívd meg a többi ismerősödet is! Meghívók küldése.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Orvos klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Orvos klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is , meghívók küldése. és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.Hívd meg a többi ismerősödet is! Meghívók küldése.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Orvos klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Orvos klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is , meghívók küldése. és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.Hívd meg a többi ismerősödet is! Meghívók küldése.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Orvos klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A parlagfűről
A parlagfű hasznos növény, az emberiség számára is ehető,
rendszeresen fogyasztom, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még
zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem-, vagy zeller-zölddel, -
önmagában sem rossz!- és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett
ételeimre ( leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs). Ebben a zsenge
korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így
egész évben tudom az ételeimbe, ételeimre tenni a szárított, megőrölt
porát. Sokan nem hitték el, hogy jómagam eszem a parlagfüvet, ezért
rámküldték a különböző tv-s társaságokat is, akik felvették, ahogy a
parlagfüvet fogyasztom.
Veterán dobóatléta vagyok, és sokszor vannak olyan monstre versenyek, ahol
több órán keresztül kell dobálni különböző súlyú nehézkalapácsokat.
Ilyenkor szoktam a teljesítményem fokozása céljából a verseny színhelye
körült talált parlagfűből fogyasztani, önmagában és nyersen. El is
neveztek a sporttársaim fűevőnek. Aztán megdöbbentette őket, hogy a
parlagfű-evésem után kb. 20 percen belül egyre javultak az eredményeim.
Néhány követőm is akad majdnem mindig és náluk is hasonló teljesítmény
javulásokat lehetett tapasztalni.
Pár évvel ezelőtt el akartak adni nekem egy gyufás-skatulyáni zöld
port több tízezer (!) forintért. Kérdeztem, hogy mi van a dobozban és
miért olyan drága? Erre azt felelték, hogy a szervezet őssejt termelését
fokozza a zöld por és ezáltal minden betegséget helyrehoz a
szervezetben. Nem vettem meg a port pedig tudtam, hogy egy keletet,
nyugatot is megjárt, neves magyar orvostól származik, hanem megízleltem s
megszagoltam. Kellemes volt a meglepetésem, ugyanis a zöld por, a
parlagfű pora volt, amelyet jómagam már régóta napi szinten fogyasztok!
Lajos Atya nekem is beszélt arról, hogy a parlagfű minden betegséget
helyrehoz a szervezetben, de nyilván azt Ő sem tudta, hogy ezt a
szervezet őssejt-termelésének fokozásával éri el. Szerintem sem baj, ha
nem ismerjük az elméletet, hanem csak az adott növény hasznosságáról
győződünk meg a fogyasztása során. Az is igaz, hogy akiket eddig meg
tudtam győzni arról, hogy a parlagfű rendszeres fogyasztása milyen
hasznos, bármilyen betegségük is volt, meggyógyultak belőle, még a
rákból is, vagy a parlagfű allergiából is.
A fentiek ismeretében merül fel a kérdés, hogy akkor miért
irttatják velünk a parlagfüvet? Ráadásul még büntetés kiszabását is
kilátásba helyezik, ha nem irtjuk azt! Nekem erre is meg van a válaszom!
A Földünk túlnépesedése már napjainkban is veszélyezteti a Föld
valamennyi élőlényét és lakóját is! Ez ellen a Világkormánynak ( én csak
háttérhatalomnak nevezem) tennie kell valamit. Nos a világunk ezen urai
fő részvényesei a gyógyszeriparnak is. Ha a világon mindenki megtudná
azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű,
mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a
szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki
nem venne gyógyszert, és akkor nem lenne óriási bevétele a világ
urainak, s még így a Föld is túlnépesedhetne. Ezért a világ urai, a
fizetett bértollnokaikkal és bértudósaik által úgy rendelkeztek, hogy
elsőszámú közellenségnek kiáltották ki a parlagfüvet, ezt az embernél is
intelligensebb, több Föld-történeti katasztrófát is átélt csodálatos
ősi növényt, hogy a tudatlan és megtévesztett embereknek még véletlenül
se jusson eszébe, hogy a kötelező irtás mögött egy más célja van ezen
uraknak.
Ez a cél pedig a lakosság gyérítése, a Földünk megóvása a
túlnépesedéstől. A gyógyszerek mellékhatásai következtében ugyanis, csak
Magyarországon minden órában meghal egy ember, de sokkal többen halnak
bele abba, amit a patológusok már régóta tudnak, hogy minden második
felboncolt embert tévesen diagnosztizáltak és tévesen gyógyszereztek,
mivel nem az volt a halál oka, amivel kezelték a betegségüket!
Weixl-Várhegyi László
feltaláló, mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta,
életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, természetgyógyász, a
Magyar Természetgyógyászok Szövetsége, a Magyar Természetgyógyászok és
Életreformerek Tudományos Egyesület tagja, a Tudományos Rendőrség
alapító tagja és szóvivője
|
|
Gulybán Barnabásné 1 napja új blogbejegyzést írt: Gyógyítsd meg magad!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!